Skip to main content

Cultura

La festa no s'atura i és el torn del tradicional Corre-Tapa

  • Josep M. Roca

Juntament amb el Carnestoltes, Santa Coloma organitza un nou Corre-Tapa en el que la gent tornarà a sortir als carrers per degustar la gastronomia colomenca. L’horari és de 12 del migdia a 3 de la tarda, tant avui dissabte 10 i com demà diumenge 11.

41 locals oferiran les seves tapes

Amb l’arribada de la pròxima edició del Corre-Tapa, Santa Coloma es prepara per viure una experiència gastronòmica única, amb la participació finalment de 41 establiments de la restauració local. Encara que aquesta xifra representa una lleugera disminució respecte als que van participar en el Corre-Tapa de Festa Major d’Estiu, l’edició anterior, l’esperit i la diversitat culinària es mantenen intactes, oferint als clients, siguin colomencs o visitants (hi ha molta gent que ve a Santa Coloma a fer el Corre-tapa) una oportunitat excepcional de tastar els sabors de la bona cuina colomenca. Podeu consultar els locals participants a través del següent enllaç.

El preu oscil·larà entre els 3 i 4 euros

El Corre-Tapa va deixar de tenir preu unificat fa unes edicions i són els propietaris dels diferents establiments els qui, en funció de la tapa que presenten, indiquen quin és el preu al qual la serviran. El menjar va acompanyat d’una beguda: una Damm o bé un refresc per als infants. El preu de la consumició, en aquesta edició de Carnaval, oscil·la, per als 41 establiments que hi participen, entre els 3 i els 4 euros per consumició. Usualment, el servei es fa a l’exterior de l’establiment en neveres i mostradors cedits pel patrocinador.

Carrers tallats durant el Corre-Tapa

Carrers fora de servei per afavorir els vianants El Corre-Tapa comporta una petita complicació per a la circulació viària, ja que a causa de les barres que se situen a algunes voreres i del nombre de persones que s’espera que hi participin, es restringirà la circulació des del migdia i fins passades les tres de la tarda. Estan afectats els carrers de Rafael de Casanova i Major entre Jaume Gordi i Sant Carles; el carrer President Companys entre Francesc Macià i Sant Joaquim; i el carrer Sant Carles entre Santa Gemma i Major.  A més, l’avinguda Generalitat quedarà tallada des de Cultura i això afectarà la circulació d’autobusos des de la rotonda de Santa Rosa, que faran una ruta alternativa.