Skip to main content

Cultura

Torna la proposta literària "Paraula de Santa Coloma"

  • Sara Simonet

Paraula de Santa Coloma torna aquesta primavera a la ciutat, i ho farà omplint els espais i equipaments d'arreu de Santa Coloma d'un munt d'actes, esdeveniments i activitats literàries adreçades per a tothom.

Hi haurà presentacions, exposicions, xerrades... que duraran gairebé fins a mitjans del mes juny. La diada de Sant Jordi tornarà a ser la cita clau d’aquesta proposta  literària amb la seva tradicional fira del llibre a la Plaça de la Vila.

La gran novetat d’aquesta edició serà el Festival cultural multidisciplinar, que retrà homenatge a Pedro Luis Cano, productor, músic, poeta i regidor de Santa Coloma de Gramenet.

El festival estarà obert a tota la ciutadania i reivindicarà el llegat de Pedro Cano en els diferents aspectes de la seva trajectòria vital: musical, literària, artística, política, social i ciutadana. Durant més de dotze hores, el púbic colomenc podrà gaudir de recitals de poesia, concerts, gastronomia, graffiti, teatre, una exposició, una projecció audiovisual i una mostra solidaria.

Les diferents biblioteques de la ciutat també tindran un paper important. Des d’abril fins a juny organitzaran exposicions, lectures de contes, presentacions de llibres, passis audiovisuals, clubs de lectura, taules rodones... per apropar la cultura literària tant als més petits, com als més grans.