Skip to main content

Actualitat

Excursió en minibús i taller ecològic de la mà de Pompeu Lab

  • Xavi López

El Centre Cívic Pompeu Lab convida als residents i visitants de la ciutat a una emocionant excursió el proper dissabte 11 de maig. Aquesta aventura en minibús revelarà els comerços més únics i fascinants de Santa Coloma.

Des de la diversitat cultural fins a curiositats inesperades, passant per una gastronomia sorprenent i productes de proximitat, aquest recorregut promet mostrar els tresors amagats de la ciutat. Amb places limitades disponibles, els interessats han de reservar el seu lloc el més aviat possible a través del Centre Cívic Pompeu Lab.

Taller per crear energia renovable

A més, el dissabte 25 de maig a les 11h, el centre organitza el taller ambiental "Construïm Energia Sostenible". Dirigit als joves de 8 a 14 anys, aquest taller ofereix una oportunitat única per comprendre la importància de la transició cap a energies més sostenibles i responsables. En col·laboració amb Bosc de Llum, els participants tindran l'oportunitat de construir un cotxe que funciona amb aigua salada, explorant el funcionament de la pila d'hidrogen com a font d'energia renovable.