Skip to main content

Actualitat

La FHES traça camí cap al futur amb el seu nou pla estratègic

  • Xavi López

El Patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant ha ratificat el seu Pla Estratègic Horitzó 2027, un document que traça el camí a seguir en els pròxims anys. Aquest pla se centra en l'optimització de l'experiència dels pacients, el creixement professional dels col·laboradors, la garantia d'una atenció completa, segura i de primera qualitat, i el compromís amb els reptes socials i mediambientals.

El procés de desenvolupament d'aquest pla ha estat participatiu, involucrant comandaments, professionals, pacients i altres actors externs, i s'ha basat en una anàlisi exhaustiva de l'organització i el seu entorn. Aquest es fonamenta en quatre eixos estratègics: Persones, Professionals, Assistència i Organització. Algunes iniciatives clau inclouen la creació d'un Grup de Treball d'Experiència del Pacient, projectes d'humanització de l'assistència i el desenvolupament dels professionals a través de noves estratègies de gestió del talent.

El Pla Estratègic estableix nous paràmetres per a la missió, visió i valors de l'organització, així com un propòsit guia per a la gestió. Mitjançant una ampla participació, tant interna com externa, s'ha definit aquest marc per a la presa de decisions, la priorització de projectes i els canvis necessaris per aconseguir l'excel·lència i adaptar-se als reptes sanitaris actuals i futurs.