Skip to main content

Actualitat

Aquesta nit comença la festa de barri de Santa Rosa

  • Xavier López

 Avui comença la festa del barri de Santa Rosa, que estarà present fins diumenge 24 de juliol. La celebració es portarà a terme a l'Avinguda dels Banús, entre el carrer de les Rosselles i el carrer Irlanda. La Junta de l'Associació  de Veïns de Santa Rosa ha confeccionat un programa en que s'hi troben activitats que poden participar des dels més petits fins els més grans, on també s'inclouen actuacions musicals. 

L'inici de la festa serà aquesta nit a les 21h amb un pregó a càrrec de la tinenta d'alcaldessa Ana Belén Moreno. A les 21:30h actuarà el grup de ball Banús i a les 22:45 cantarà el grup musical Camelott.

Demà dissabte, a partir de les 12h, els més petits podran gaudir de la festa de l'escuma. A les 19h serà el torn dels més grans, ja que s'organitzarà un berenar on ells són els protagonistes. A la nit, des de les 22h, tindrem l'actuació del grup musical Sabor Latino.

Diumenge 25 serà l'últim dia de la festa del barri i començarà a les 12:30h amb la Santa misa en honor de Santa Rosa. A les 16h, el públic juvenil tindrà una cita al parc José Sánchez amb el torneig del videojoc de futbol FIFA 22. Finalment, l'actuació del grup musical Alegría serà l'espectacle que serveixi com a cloenda de la festa de barri.