Skip to main content

Actualitat

Festes de barri: és el torn de La Guinardera i Fondo

  • Xavier López

Durant els dies 23, 24 i 25 de juny podrem gaudir la festa del barri de La Guinardera, que tindrà lloc al carrer Milton. Avui a les 19h donarà inici la festa amb Batukada i la cantant Aida. A les 20h es farà el pregó a càrrec de Paco Moya, fill del barri, a les 21h es rebran a les entitats i a les 21;30h hi haurà el sopar veïnal. A les 23h tindrem la Gran Verbena amb l'actuació del Duo Camelot.

Demà divendres des de les 11h començarà la Festa de l'escuma i piscines. A les 14:30h tindrem la Paella popular, tickets de la qual es podran comprar a l'oficina de l'Avinguda La Guinardera, a les 18h el berenar "gent gran" i l'actuació "Avis marxosos". A les 21:30h, mentre es fa el sopar veïnal, tindrem l'actuació humorística Kaos y semblanza. A les 23h tancarà el dia amb Disco mòbil a càrrec de DJ Lukas.

Dissabte 25 a les 8h començarà el torneig de petanca per adults, a les 10h el torneig de futbol infantil i a les 11h el torneig de dominó. Des de les 11 fins les 13h comptarem amb jocs infantils: cursa, torneig petanca i bing familiar, entre d'altres.

Festa del barri de Fondo

Durant dissabte 25 i diumenge 26 tindrà lloc la festa del barri de Fondo. Dissabte, a partir de les 18h, començarà la celebració amb Chocolatada i ball de gent gran al Centre Cívic Fondo. A les 22:30h actuarà el Duo Metropolis a la Plaça del Rellotge.

Demà diumenge 26 a les 12h, també a la Plaça del Rellotge es farà la Festa infantil de l'escuma. A les 20h hi haurà Ron cremat i l'actuació d'Eli de Merida i grup ABBA. A les 22:15h a la Plaça del Rellotge s'iniciarà el tancament de la festa amb Correfoc a càrrec dels Diables Badalona.

Totes les actuacions comptaran amb plaça de cavallets pels més petits.