Skip to main content

Política

Els Plens presencials tornen a partir de d'aquest novembre

  • JM Roca

El proper 29 de novembre tornaran els Plens municipals presencials, oberts al públic i amb la presència dels regidors en els seus respectius escons. Aquesta mesura, s'havia d'haver posat en pràctica a l'octubre, però es va ajornar per qüestions d'infraestructura.

La llei dóna cobertura als plens telemàtics fins a final d'any; però la quasi totalitat dels consistoris ja han tornat a la presencialitat. No obstant això, la via telemàtica ha vingut per quedar-se en algunes àrees. Probablement, les reunions d'alguns òrgans de govern que no permeten la presència de públic continuaran sent de forma telemàtica.

Aquest és el cas de la Comissió Informativa i de la Junta de Govern, dos òrgans de gestió municipal que poden perfectament celebrar les seves reunions a distància, ja que la presència de públic està exclosa. Pel que fa a les reunions de les empreses municipals Gramepark Grameimpuls, seran els consellers delegats d'aquestes -tots són regidors-, a més dels tècnics i funcionaris habilitats, qui decideixin quin model de reunió fan servir a partir d'ara.