Skip to main content

Política

Jonatan Fornés, cap de llista dels comuns a les municipals

  • Xavi Chica

Jonatan Fornés, actual regidor de Gent d’Esquerres-ICV-EUiA, encapçalarà la llista de En Comú Podem Santa Coloma en les properes eleccions municipals del mes de maig. Fornés va ser la persona escollida en primer lloc en el procés de primàries que els comuns han celebrat en les darreres setmanes i que ha culminat en una llista de consens refrendada per unanimitat pels inscrits i els simpatitzants de la formació.

Jonatan Fornés, que acaba de complir 35 anys, és diplomat en Educació Social i compta amb un postgrau en Cooperació Internacional i un màster en formació del professorat.

La llista dels comuns consta provisionalment de 14 persones i està integrada per Jonatan Fornés, Núria Larroya (que serà la número 2 de la llista), Jesús Sánchez (número 3) i seguidament i per aquest ordre la llista cremallera la integraran Raquel Cuesta, Daniel Espínola, Clari Organvídez, Carlos Rosales, Noemí Quin, Xavier Villena, Gladys Rostan, Andrés Bolancer, Carol García, Maria Isabel Pérez i Maribel Viñas. Durant els propers mesos s’escolliran les 13 persones restants que acabaran de completar la llista electoral.

Els comuns colomencs afrontaran les eleccions amb el propòsit de ser l’alternativa “a més de 25 anys de governs socialistes” a Santa Coloma. “Creiem que la nostra proposta política i la proximitat que tenim amb la gent de Santa Coloma ens ha de fer créixer en nombre de regidors i regidores”, ha recalcat el nou cap de llista dels comuns. 

En el procés de primàries i en la conformació de la llista s’han inclós tant persones que representen la pluralitat dels comuns de Santa Coloma, així com persones independents provinents de la vida associativa del municipi.