Skip to main content

Política

Plens telemàtics, visites al barri presencials

  • Josep M. Roca

El ple del proper dilluns, 25 d’octubre, seguirà sent telemàtic. Tot i que des del dijous de la setmana passada els regidors poden ser visitats presencialment a les dependències municipals de cada districte on hi ha ubicades les regidories de barri, la normalitat no arribarà als Plens Municipals.

Malgrat l’anunci públic fet per l’alcaldessa que a partir d’aquest mes tornaven els plens presencials, descoordinacions internes, han fet que, de manera inesperada, no hi hagi canvis en la manera de fer les sessions plenàries fins el mes vinent. Almenys això és el que ens han informat les fons municipals consultades.

El Ple constarà –si no  se n’afegeix cap d’urgència, de nou punts de l’ordre del dia, als quals cal afegir les mocions (poden presentar dos cada grup municipal) i els precs i preguntes.

El punt més important és el quart que ha d’aprovar inicialment les Ordenances Fiscals de Preus Públics, ja que és on es donen a conèixer els preus dels serveis municipals, els impostos i les taxes públiques d’us d’instal·lacions (esportives, culturals, etc...) i altres serveis.

Una aprovació de l’Ordenança que és imprescindible per aprovar en posteriors plens el pressupost municipal per a l’any 2022.