Skip to main content

Esports

Oriol Roca suma en el Godó els punts per anar a Roland Garros

  • Josep M. Roca

Davant de sis mil persones a les grades de la pista Rafa Nadal (la central) del RCT Barcelona, Oriol Roca va quedar-se a una passa per entrar en el quadre final del Trofeu Comte de Godó, ATP 500, que es juga des de dissabte a les instal·lacions del club a Pedralbes.

El colomenc va guanyar el primer partit de la fase prèvia al francès Pierre Hugues  Herbert per un clar 6/4 i 6/1; però en el segon partit, amb les grades plenes (més de sis mil persones) el croat Duje Ajdukovic va mostrar-se més còmode i va guanyar 6/4 i 6/3 desprès d’1 hora i 50 minuts de joc.

 Amb els punts obtinguts per accedir a la segona ronda, Oriol Roca s’assegura estar el 20 de maig a Paris per disputar per primer cop en la seva carrera la prèvia de l’Open de França, el popular trofeu dels mosqueters.

A Roland Garros, Oriol Roca va jugar la competició júnior l’any 2001, quan  va arribar, venint de la fase prèvia, als quarts de final on va caure davant de Dominic Thiem, l’austríac que ha arribat a ser número 3 del món.

Jugarà el quadre principal de doblers al Godó

La participació del tennista colomenc al Godó no s’ha acabat, ja que juntament amb el seu company actual Dani Rincón, amb qui va guanyar la setmana passada el doble del Challenger de Barcelona a El Prat, ha rebut una wild card per estar al quadre final de la prova de dobles.

La sort en el sorteig del quadre ha emparellat al colomenc i el seu companys amb els caps de sèrie números 1que formen el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos, que són actualment 4 i 3 del rànquing mundial.

El partit encara no té data, encara que es possible que es jugui el proper dimecres.