Skip to main content

Esports

El femení de la UCA es manté al grup A del Campionat de Clubs

• Carlos Alcivar

La Unió Colomenca d’Atletisme (UCA) va competir el passat 7 de gener en la màxima categoria del Campionat de Catalunya de Clubs en pista coberta, a Sabadell. L’equip femení es va poder salvar del descens, mentre que l’equip masculí no va poder evitar baixar a la categoria “B” de la competència.

Ericka Maseras, nou reforç de l’UCA,  guanyava la prova dels 60 metres amb temps de 7” 62. Un gran debut per l’atleta del club colomenc.  També tercer lloc de Marina Lamata, amb 8”64, i bona carrera de Júlia Muñoz, que participava en els 800 metres amb marca de 2’ 23”18. En Salt de Llargada, gran actuació de Laia Rodríguez 5.71 metres).

El podi de clubs femení va quedar entre FC Barcelona, Hospitalet Atletisme i Agrupació d’Atletisme de Catalunya, mentre que Avinent Manresa i Cornella Atlètic baixen a la categoria B del campionat de clubs.

Envers l’equip masculí, hi hagué una bona actuació per part dels velocistes Adrián Díaz (22”25) en els 200 metres i Marc Gil (50”45) en els 400 metres. Malgrat un molt bon relleu de 4x400 d’Adrián Díaz, Marc Gil, Teo Tiburcio i Alejandro Valles, els nois no van evitar perdre la categoria A. Una lluita durant tota la tarda contra l’Avinent Manresa i el Barcelona Atletisme.

La competició masculina va acabar amb el triomf del Cornellà Atlètic masculí, qui ha aconseguit  el seu primer títol de Campió de Catalunya, després de molts intents. En segona posició, el FC Barcelona  i, en tercera, l’Hospitalet Atletisme.

Des de l’UCA, hi ha una gran satisfacció amb el treball dels atletes del club i el suport dels familiars, amics i aficionats que no van parar d’animar l’equip en cap moment.