Skip to main content

Esports

Mala sort de la Grama en la primera derrota de l’any

  • Carlos Alcivar

La FE Grama tornava a la lliga de Tercera RFEF després de les vacances de Nadal, per enfrontar-se al CP Sant Cristóbal en la quinzena jornada de la competició. Un partit a casa, amb domini per part del conjunt de Jose Solivelles sobre els parroquials, però que ha acabat amb una derrota per 1-2 en el marcador i la victòria dels terrassencs.

La bona ratxa de punts que venia sumant la Grama ha terminat. Durant la primera part, Galeano ho intentava amb un xut a porteria en el minut 13. També Trilla amb un rebuig a l’àrea. La nova incorporació de la Grama, Fode Diakhaby, ha tingut una bona actuació en el seu primer partit amb el conjunt colomenc. A part del nou extrem de la Grama, Oumar va debutar com a central.

La Grama ha arribat a l’àrea rival amb força ocasions, rebuigs i poques pressions de l’equip rival. “Sergio no ha tingut treball durant la primera part”, declarava Jose Solivelles en el postpartit, sobre el porter i la defensa de la Grama.

El porter del CP San Cristòbal, Lázaro, ha sigut clau durant tot el partit. També hi va haver joc intens amb contacte físic per part dels rivals. La primera part acabava en empat, sense gols. Aliou i Peris van tenir oportunitats aturades pel cancerber dels parroquials en la segona meitat.

La dinàmica del partit va canviar al minut 89, amb un xut al segon pal per part de Sergio Rey, qui trencava el marcador per posar el 0-1 al conjunt de Cristian García. Un gol de Palomeque en el minut 92, donava l’empat a la Grama, un altre cop.

Malgrat les celebracions del gol de la Grama, en el minut 94, Roger Escamilla sentencià el partit. La Grama ha tingut la seva primera derrota de l’any, a casa, amb mala sort de cara a porteria.

Jose Solivelles explicava amb autocrítica els minuts finals de partit. “Errors individuals, mala gestió del temps i rebuigs dolents”. La Grama es prepara per al seu següent partit contra el CF Badalona el pròxim 14 de gener, a les 17:30 h. “Volem guanyar dins i fora de casa, hi ha setmanes eufòriques i d’altres més baixes”, declara l’entrenador.

La Grama continua lluitant per disputar el play-off, en les següents jornades.

Fotos: Fundació Esportiva Grama