Skip to main content

Esports

Sisena derrota d'Indústries, que s'allunya del play-off

• Josep M. Roca

Sisena derrota consecutiva d’Indústries Santa Coloma, a Palma, contra un equip local que va decidir l’enfrontament en els primers set minuts en posar el marcador 3-0. A partir d’aleshores, el joc va ser més igualat i els gols de Pol (3-1) i Thales (4-2) van donar esperança a meitat del segon període. Però va ser inútil.

El desesperat intent de jugar amb cinc atacants va ser infructuós i només va servir per situar el resultat final en 5-2, el més contundent en els quatre partits jugats per ambdós equips aquesta temporada. Cal dir que els tres anteriors s’havien jugat Santa Coloma.

Amb aquest resultat, Indústries quedarà a 8 punts de la zona de play-off, retallant-se les possibilitats colomenques d’aconseguir almenys un dels objectius de la temporada.

Els dos propers partits, l’equip d’Óscar Redondo els jugarà a Santa Coloma. Seran els dos darrers al Pavelló Nou abans del trasllat a l’Olímpic de Badalona per les obres de remodelació del coliseu colomenc. O’Parrulo (divendres 18, a les 20:45h) i Saragossa la setmana següent en horari per confirmar, seran els dos últims partits “a casa”.