Skip to main content

Esports

Industrias rep al Valdepeñas després de caure al Palau

• Xavi López

Industrias va caure al Palau Blaugrana la darrera jornada (6-4) però el play-off encara és possible. El Barça va dominar gran part del partit però els de Xavi Closas van donar la cara davant el líder del campionat.

El Barça va aconseguir obrir el marcador amb un gol d’Erick, seguit ràpidament per l'empat d'Industrias a través de Khalid. No obstant això, el Barcelona va prendre la davantera novament amb un gol de Coelho, seguit per dos gols més d'Antonio i Pol Cano.

Malgrat els constants industrials, la defensa blaugrana es mantenia ferma, amb Catela anotant el cinquè gol abans d'arribar a la mitja hora de partit. Va ser llavors quan va arribar una petita reacció per part d'Industrias, retallant distàncies en dues ocasions gràcies a Cardona i Víctor Ramos, col·locant el 5-3 mancant cinc minuts per a acabar el partit. Quan semblava que els de Xavi Closas encara podien revertir la situació va arribar el sisè gol culer, de nou amb la signatura de Catela. En l'últim minut David Peña va acabar d de maquillar el resultat, situant el 6-4 definitiu.

Derrota que allunya una mica més a Industrias de les posicions de play-off. Afortunadament per als interessos industrials, Valdepeñas només va treure un punt contra Ribera Navarra, per la qual cosa tan sols els separen tres punts. Distància que Industrias pot retallar demà mateix, ja que els manxecs visiten el Pavelló Nou a les 21h. Partit clau perquè els de Closas puguin entrar en les posicions de play-off mancant cinc jornades per a acabar la fase regular del campionat.