Skip to main content

Esports

Un Industrias lluitador cau davant Palma i diu adeu a la Copa del Rei

• Xavi López

Industrias va acomiadar-se ahir de la Copa del Rei després de caure al Pavelló Nou davant Mallorca Palma Futsal (2-3), sent els balears un dels ferms candidats a guanyar la competició.

Conscients que el factor pista jugaria un paper crucial, els industrials van buscar imposar el seu joc i superar la pressió de l'equip visitant. No obstant això, el Palma va prendre la iniciativa amb un primerenc gol de Bruno Gomes en el cinquè minut, seguit per un segon de Fabinho, ampliant l'avantatge i col·locant el 0-2 abans dels primers deu minuts.

Malgrat trobar-se en desavantatge, Industrias no es va rendir i va amenaçar la porteria defensada per Carlos Barrón. En el minut 17, van tenir l'oportunitat d'acostar-se en el marcador des dels deu metres després de la sisena falta comesa pels mallorquins. Tot i això, Barrón va aturar el llançament de Verdejo i els jugadors van marxar als vestuaris amb 0-2 en el marcador.

La segona meitat va veure un renéixer d'Industrias, que es va veure obligat a apretar fer poder remuntar. Khalid va marcar el primer gol en el minut 23, injectant energia a l'equip dirigit per Xavi Closas. Malgrat aquest impuls, el Palma va respondre ràpidament amb una bona jugada de Salar que va culminar en un gol al pal llarg, establint l’1-3.

A mesura que avançava la segona part, Industrias va intensificar els seus esforços per a reduir distàncies, fins i tot adoptant el joc de cinc en els minuts finals. Cardona va aconseguir anotar el segon gol per als industrials, generant un emocionant tram final de partit. Però, malgrat els intents, finalment el Palma va resistir, fent-se així amb la victòria i l’accés a la següent ronda de la Copa del Rei.