Skip to main content

Esports

Industrias perd contra el Peñíscola i segueix sense guanyar (7-5)

• Xavi López

Industrias no va poder amb el Peñíscola i va perdre 7-5 en la seva visita al Juan Vizcarro. Els industrials, que van jugar un bon primer temps, van acabar sent superats en la segona meitat per culpa dels seus propis errors. Amb aquesta, ja és la segona derrota en tres jornades, deixant al club a prop de les posicions de descens.

El Peñíscola va avançar-se en el marcador passats els primers cinc minuts de partit.  El gol va arribar en una jugada d'estratègia en un córner que Diego Sancho va rematar al primer pal. La resposta d'Industrias va ser ràpida, amb Khalid empatant en una jugada individual per la banda, en la que el marroquí va aprofitar la superioritat numèrica en l'atac amb la incorporació del porter Borja Puerta. Al minut 15, un error d'Industrias va permetre a José Mario fer el 2-1 a porta buida. Gairebé de manera seguida, Verdejo va ser l'encarregat de tornar a igualar el partit després de transformar un doble penal. A partir d'aquell moment els de Xavi Closas van ser superiors en el que restava de part, però Gus, el porter local, va evitar la remontada amb grans intervencions sota pals.

Tot va canviar a la segona meitat, tot i que Industrias va començar fort amb un xut al travesser de David Peña. El Peñíscula va augmentar la pressió i va dominar la possessió de la pilota. Una recuperació en tres quarts de pista va acabar amb el gol d'Elías, fent el 3-2. Sense gairebé temps a reaccionar, el quart gol va arribar amb un potent xut de Quintela, obrint un forat en el marcador. Amb l'equip desconcertat, Pani va fer el 5-2. Quan quedaven vuit minuts pel xiulet final, un gol en pròpia porteria de Verdejo deixava, si no ho estava ja, el partit sentenciat amb el 6-2.

Xavi Closas va optar per l'atac de cinc i la reacció final d'Industrias va generar incertesa sobre el desenllaç del matx. Van marcar Cardona i Borja gairebé de seguida, però Pani va tornar a marcar per a Peñíscola. Amb un minut restant, Uri Santos va fer el definitiu 7-5 i Tolrà va estar a punt d'ajustar encara més el resultat, però Gus va evitar-ho amb una gran intervenció.

Industrias encara no ha aconseguit sumar de tres i es mantenen amb un punt al casiller. Els de Santa Coloma es troben en la tretzena posició, superant només a Ribera Navarra, Alzira i Betis. El proper divendres reben al Pavelló Nou al Manzanares, sisè classificat amb dues victòries i una derrota.  Avui a les 17h hi haurà roda de premsa d'Industrias de cara la propera jornada.