Skip to main content

Esports

Industrias, al límit de la classificació pel play-off de lliga

  • Toni Salvador

L’empat d’Industrias contra el Betis (2-2) empeny als blancs fora de les vuit primeres posicions, pel que enguany es quedarien sense play-off. Després d’iniciar el tram final de temporada amb tot de cara per quallar un curs d’ensomni, les fites dels de Javi Rodríguez es troben a punt d’esvair-se en la seva totalitat a falta de tres jornades de lliga. La primera final, demà a les 20:45h contra el Xota FS a casa.

L’objectiu industrial de competir contra els millors a la classificació semblava impossible abans del Nadal. L’equip no aconseguia la constància suficient per imposar el seu joc setmana rere setmana, pel que la Copa d’Espanya i, més enllà, el play-off, semblaven inabastables.

A l’inici de la segona meitat, després d’una aturada per l’Eurocopa que es presentava com una necessitada pausa, l’equip va començar a brillar. Davant un calendari atapeït, el joc dels de Javi Rodríguez començà a dominar, escalant posicions a la taula i aconseguint una classificació històrica per la Copa del Rei.

El període excels d’Industrias acabaria estabilitzant-se, i l’equip patiria jornades molt dures contra rivals suposadament inferiors, com és el cas de la derrota contra el Levante o l’empat contra el Burela. La culminació de la davallada fou la derrota a la semifinal de la Copa del Rei contra l’UMA Antequera de segona divisió, que evidenciaria la manca de forces industrial a l’últim tram de temporada.

Amb tot plegat, Industrias necessiten fer-se el cor fort a les tres últimes jornades. Demà l’equip rep al Xota FS, tretzè classificat. Els navarresos porten sis jornades sense conèixer la victòria, pel que són el rival perfecte per uns industrials que, tot i dominar com amfitrions, se’ls hi ha escapat tres partits seguits, dos d’ells contra rivals del pòdium.

El filial es queda a les portes de l’ascens

Industrias Santa Coloma B ha perdut contra el Sala 5 Martorell (5-1) a l’eliminatòria d’ascens a Segona Divisió. L'equip arribava al play-off en un estat de forma incommensurable. Després d’aconseguir mantenir-se a les primeres posicions d’una lliga molt competida els industrials ja assaborien el dolç regust de la lliga nacional, però hauran d’esperar a la propera temporada.