Skip to main content

Esports

El Draft Gramenet és líder de Super Copa i l'ascens s'apropa

  • Toni Salvador

L’ascens comença a posar-se de cara pel Draft Gramenet. L’espectacular primera volta de les grogues, que només han perdut un partit, les ha fet surar fins a una merescuda primera posició de la nounata Super Copa, en la qual lideren la lluita a tres -amb CBF Manresa i CEJ L’Hospitalet- al capdavant de la classificació.

El darrer triomf de les de Víctor Calzado ha estat saldat aquest mateix cap de setmana, tot guanyant L’Hospitalet en un enfrontament aferrissat en el qual podrien haver perdut dues posicions d'una tacada. 
D’aquesta forma, refermen el lideratge a l’espera de rebre el CBF Manresa a la tornada de Nadal, amb les quals estan empatades en victòries, tot i que un pas per davant per punts anotats. El que és segur és que les colomenques afrontaran el matx en el millor estat de forma possible, amb una Merche Carrillo i una Anna Gamarra consolidades en el joc, amb una línia exterior dirigida per la nouvinguda Marina Laborda amb la qual formen, pels resultats obtinguts fins ara, la millor plantilla de la competició.           

Tres derrotes seguides per un CBSC que no es troba

El CB Santa Coloma continua buscant-se a Copa Catalunya. Les tres últimes derrotes, dues ajustades contra Argentona i Artés, i una última contundent contra Minguella, mostren un equip que encara està verd i que es vol trobar a la lliga. Els d'Alberto Torres van dominar els dos primers partits: un vendaval de triples contra els del Maresme a la primera part els va col·locar a 15 punts al descans i, en el cas dels del Bages, un avantatge de 5 punts en un partit ajustat semblava decantar-se cap als colomencs.

Per desgràcia, en tots dos casos les tornes van acabar girant-se cap al bàndol rival. Sengles minuts dolents dels vermells van ser els culpables, que mostren la seva capacitat per sotmetre dos dels equips líders, si bé no per imposar-se definitivament. Tot i això, l'estocada final la va donar el Minguella. Una marxa per sota des de l'inici va aclarir el camí als de Badalona, que es van allunyar al marcador i van arribar als 40 de diferència al final del matx. El proper rival serà Girona, amb un pont pel mig per intentar conjurar-se i millorar el sabor de boca abans de Nadal.