Skip to main content

Esports

Roca juga la semifinal del Challenger de Bengaluru

  • Josep M. Roca

El tennista Oriol Roca jugarà avui la semifinal del Challenger ATP de Bengaluru, a l’Índia. El colomenc va vèncer ahir, en la ronda de quarts el polonès Maks Kasnijowski en un duel que va durar 3 hores y 25 minuts i que es va resoldre en el dotzè joc del tercer set.

El triomf del colomenc per 7/6(5), 4/6 i 5/7 li permet jugar la semifinal i sumar punts valuosos de cara a la possible presència en els Grand Slam de primavera, Roland Garros a París i Wimbledon a Londres. Roca ja va estar en l’Open d’Austràlia, primer Grand Slam de la temporada.

El recorregut  que efectua per l’Ïndia Oriol Roca - competirà en tres tornejos- s’està saldant de manera força positiva. A Chennai, el colomenc va passar la ronda inicial vencent a l’índi Ramkumar Ramanathan, format algun temps a les pistes barcelonines. I va caure en segona amb l’italià Enrico Dalla Valle per 6/4 i 7/6 (2).

A Bengaluru, Roca va vèncer en primera ronda el xinès Chun-Hsin Tseng per 7/5 i 6/3; en segona ronda, a l’americà Tristan Boyer per 7/5 i 6/3. En quarts, la victòria sobre Kasnijowski, més treballada, va ser per 7/6(5), 4/6 i 7/5.

Aquesta matinada, a les 11.00 hores,jugarà el partit de semifinals a la pista central del Bengaluri Center contra  el coreà Seongchan Hong, en duel que decidirà el finalista d’aquest torneig L’altre semifinal la jugaran, a continuació, l’italià Stefano Napoliano i l’índi Sumit Nagal.

Els partits es poden veure a través de Challenger TV.

La setmana vinent, Oriol Roca participarà en el Challenger ARP de Pune.