Skip to main content

Economia

Aprovada la fase inicial de la nova plaça a Cementiri Vell

  • Carlos Alcivar

La Junta de Govern Local ha aprovat la fase inicial del projecte d’urbanització de la nova plaça que es situarà entre els carrers Washington i Cistòfor Colom, just al davant del Pavelló Joan de Moral, al barri del Cementiri Vell.

El projecte compta amb un pressupost d’execució de 414.397 (IVA inclòs) per a la seva licitació. La superfície total de les obres a la plaça cobreixen 1.401 metres quadrats. La construcció de la nova plaça del barri continuarà amb la urbanització d’aquesta, enllaçant el poliesportiu amb un pas de vianants.

El projecte d’urbanització a la plaça també inclou espai verd, amb parterres enjardinats i arbres, a més d’un espai de jocs infantils.

La Junta de Govern Local també ha aprovat la reurbanització del carrer de la Vinyals i un tram de l’avinguda Pallaresa, entre Balears i l’avinguda Ramon Berenguer.

El pressupost per aquest projecte és de 815.609,50 € (IVA inclòs). El propòsit és donar més accessibilitat i seguretat als vianants, reduir la velocitat dels vehicles que hi passin al carrer i millorar el paisatge urbà.