Skip to main content

Economia

Grameimpuls formarà prop de 600 persones en situació d'atur

  • Xavi López

Aquest any, al voltant de 600 persones de la ciutat en situació d'atur tindran l'oportunitat de formar-se i adquirir nous coneixements amb una àmplia oferta de cursos proporcionats per Grameimpuls. 

La variada oferta formativa inclou 42 certificats de professionalitat, abastint àmbits com l'atenció a les persones, la cuina i la restauració, així com el manteniment d'instal·lacions, que inclou electricitat, aire condicionat, gas i aigua. És destacable que tota la formació per a persones a l'atur és 100% subvencionada, eliminant barreres econòmiques per a aquells que desitgen millorar les seves habilitats i competències professionals. Cada curs té una capacitat entre 10 i 15 alumnes, assegurant una atenció personalitzada i un entorn d'aprenentatge efectiu.

Els cursos es desenvolupen majoritàriament al Centre de Formació Marie Curie, excepte els dedicats a l'hostaleria, que es realitzen a l'Escola de Restauració Santa Coloma. Aquesta última institució ofereix deu certificats de professionalitat aquest any, ampliant les opcions disponibles per als participants. El personal tècnic de Grameimpuls proporcionarà suport constant i els participants tindran l'oportunitat de formar part de la borsa de treball pròpia, amb més de 2.000 empreses col·laboradores.

A aquells interessats en conèixer més sobre el perfil d'accés, el procés de selecció i les característiques específiques dels cursos, se'ls anima a contactar amb les oficines de Grameimpuls, al carrer de Rafael Casanova, 40. També poden trucar al 93 466 15 65, consultar la pàgina web o utilitzar l'app de Grameimpuls per obtenir més informació detallada.