Skip to main content

Economia

Avui l'Agrupació organitza l'Assemblea General 2024

  • Xavi López

L'entitat es prepara per a la seva Assemblea General 2024, que tindrà lloc avui dimarts, 27 de febrer, a les 20.30h (primera convocatòria) i a les 21h (segona convocatòria). Els membres estan cridats a participar activament en les decisions rellevants que marcaran la trajectòria de l'organització.

Ordre del dia:

  1. Aprovació de l'Acta Anterior: Els socis revisaran i votaran per l'aprovació de l'acta de l'assemblea anterior, establint una base sòlida per als temes a tractar.
  2. Informe de Gestió 2023 i Tancament del Balanç 2023: Es presentarà un resum detallat dels resultats i activitats de l'any anterior, amb un tancament del balanç per garantir la transparència financera.
  3. Aprovació del Pla d'Acció 2024-2027: Sotmetre a votació el nou Pla d'Acció, que defineix les estratègies per als pròxims tres anys amb un enfocament especial en la cohesió del comerç, el dinamisme associatiu i la dinamització econòmica.
  4. Aprovació del Projecte de Treball 2024: Els socis analitzaran i votaran el projecte de treball per a l'any en curs, establint les prioritats i objectius.
  5. Aprovació del Pressupost 2024: Es presentarà i sotmetrà a votació el pressupost per a l'any 2024, determinant les despeses i els recursos disponibles.
  6.  Renovació de Candidatures 2024 / Aprovació de la Junta: Es procedirà a la renovació de candidatures i a l'aprovació de la nova Junta Directiva, assegurant una continuïtat de lideratge efectiu.
  7. Precs i Preguntes: Els membres tindran l'oportunitat de plantejar qüestions i suggeriments, fomentant la participació activa de la comunitat.

Propostes Destacades:

L'assemblea proposarà un Nou Pla d'Acció de l'Entitat que guiarà l'activitat durant els pròxims tres anys. Amb un enfocament en la cohesió del comerç, el dinamisme associatiu i la dinamització econòmica, aquest pla busca consolidar i expandir les activitats de l'entitat per benefici de la comunitat en conjunt.