Skip to main content

Cultura

Obert el termini de sol·licituds d'ajuts pel lloguer

  • Marina Tovar

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert el termini de sol·licitud d'ajuts pel lloguer per a joves menors de 35 anys i per a persones de 65 anys o més. Les subvencions busquen facilitar l'accés i la permanència en un habitatge a població en risc d'exclusió residencial, entre els requisits per sol·licitar-ho s'ha de tenir una renda anual de la unitat de convivència inferior a 24.301,58 euros.

A més, s'ha de tenir residència legal a Catalunya i ser titular d'un contracte de lloguer o de cessió d'ús de l'habitatge o habitació que sigui el seu domicili habitual i permanent. El preu del lloguer, a Santa Coloma, no pot superar els 950 (pels joves) i els 900 euros (en majors de 65 anys). En cas de ser habitació, el màxim és de 450 euros. L'import màxim d'ajut serà de 250 euros. 

El termini es pot fer tant per internet com presencialment, demanant cita prèvia. Les ajudes ja es poden sol·licitar, els majors de 65 podran fer-ho fins al 27 de març i els menors de 35 fins al 12 d'abril. La convocatòria d'ajuts per a persones entre 36 i 64 anys encara està pendent de publicació. Tota la informació es pot trobar en aquest enllaç.