Skip to main content

Cultura

Tot per la Pasta, la nova comèdia tràgica al Teatre La Colmena

  • Xavi López

El Teatre La Colmena s'apunta a la crítica social amb la seva propera producció teatral, "Tot per la Pasta," una comèdia tràgica que posa de manifest les repercussions del sistema neoliberal en la vida quotidiana. A través de situacions desconcertants i humorístiques, la companyia CIA. La Colmena ens convida a reflexionar sobre les decisions que prenem quan estem sota la pressió de les dificultats econòmiques.

Amb un repartiment encapçalat per Aitor Dorado i Alfred Mompart i sota la direcció d'Andreu Banús, les funcions es duran a terme des del 24 de novembre al 17 de desembre. Els horaris són els següents: divendres i dissabte a les 20h, i diumenge a les 19h. Les entrades tenen un cost de 8 euros, mentre que els Amics del Teatre La Colmena gaudeixen d'un descompte especial de 4 euros per entrada.

Les reserves es poden realitzar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant el número de WhatsApp 613 02 90 55. En les reserves, és necessari proporcionar el nom dels assistents, la data de la funció i la quantitat d'entrades desitjades.