Skip to main content

Cultura

Santa Coloma dona el tret de sortida a la festa de Carnestoltes

  • Marina Tovar

El Carnestoltes torna a Santa Coloma un any més, amb música, el Corre-Tapa i la tradicional rua que recorre la ciutat. La celebració tindrà lloc del 9 a l'11 de febrer, amb la plaça de la Vila com a espai protagonista.

Avui, a les 21 hores, Valen del Olmo tornarà a portar-nos la música de "la generació més autèntica" amb la "Festa EGB FM". Aquest cop, la festa se celebrarà a la plaça de la Vila, a diferència de l'any passat que va tenir lloc a la Carpa de Prat de la Riba. El presentador de ràdio oferirà una vetllada amb projeccions audiovisuals, sorteigs, actuacions i música fins a mitjanit.

El dissabte, a les 18 hores, se celebrarà la tradicional Gran Rua de Carnaval. Més de 30 comparses, organitzades per diferents entitats, sortiran des de la plaça del Rellotge amb les seves originals disfresses i coreografies. Tots els grups desfilaran fins a la plaça de la Vila, on es decidirà quines han estat les més espectaculars. A les 21 hores, el duet Patatas Bravas DJ repeteix a Santa Coloma per protagonitzar una nit plena de hits de tots els gèneres. Toni DJ i ElectronikBoy Dj pujaran a l'escenari de la plaça de la Vila per punxar electrònica, reggaeton i clàssics.

El dinar també protagonitzarà el cap de setmana de Carnaval. Tant el dissabte com el diumenge, de 12 a 15 hores, tornarà el Corre-Tapa, amb desenes d'ofertes de menjar i beguda a partir dels 3 euros.

Per acabar les festes, el diumenge se celebrarà el Carnaval Familiar. El grup Ambauka arribarà a les 12 hores a la plaça de la Vila amb el seu espectacle familiar i participatiu. Orientat a totes les edats, arriben amb divertits temes propis sobre qüestions emocionals i socials.