Skip to main content

Cultura

Òmnium Cultural porta el Límbic’24 a Santa Coloma

  • Carlos Alcivar

La tercera edició del festival de creació contemporània Límbic se celebrarà el pròxim 3 i 4 de maig de 2024 a Santa Coloma. Una activitat a càrrec d’Òmnium Cultural i que posarà la ciutat com un punt de trobada pels amants de la cultura catalana amb activitats lúdiques i culturals en català. Les activitats del Límbic 2024 seran gratuïtes perquè tothom pugui gaudir del festival itinerant. 

El cartell i programació oficial es publicarà el pròxim 6 de març. Segons el comunicat del president d’Òmnium, Xavier Antich, Santa Coloma és el lloc ideal per la nova edició. 
Refermem l’èxit del Límbic portant aquesta edició a un escenari molt ambiciós. Santa Coloma, bressol de la immersió lingüística, és un dels llocs que millor representa la importància de la llengua i la cultura per a la cohesió social”, declara el president d’Òmnium. Una iniciativa per apropar la cultura catalana al jovent i, a la vegada, descentralitzar-la per impulsar el teixit cultural local a tots els racons del país.


Les dues edicions anteriors es van celebrar a Terrassa i Sitges. Dues edicions en què es van reunir més de 20.000 persones. El festival va comptar amb artistes internacionals i dins de l’escenografia catalana com Marina Herlop, Mushkaa, Mabel Olea, el Col·lectiu Desasosiego, Triquell, The Tyets o la companyia de dansa laSadcum. Dos dies plens de música, actuacions i dansa a la ciutat.