Skip to main content

Cultura

Demà torna la Quinzena de la Dansa a Santa Coloma

  • Xavi Chica

Divendres 11 arriba a Santa Coloma el festival Quinzena Metropolitana de dansa, que se celebra al març en diverses ciutats de l’àrea metropolitana. Des de divendres fins diumenge 13, el Teatre Sagarra acollirà tres propostes força interessants.

La primera serà el mateix divendres amb Pau Aran, que presentarà "Un cadavre exquis II", una obra inspirada per l’artesania del moviment i el gest en la dansa que explora la necessitat de reconèixer llocs, éssers i experiències amb que interactuem encara que no existeixin físicament per causa del temps o l’espai.             

Dissabte 12 es podrà gaudir de "Double you", de Be Fat, a partir de les 19h, on cinc artistes polifacètics ofereixen una actuació que inclou parkour, acro-dance, chinise pole i handbalancing.

I diumenge 13 es podrà veure Galeria, de José Maldonado, on es fa homenatge a quatre artistes espanyols: Falla, Lorca, Dalí i Carmen Amaya.

A més d’aquests tres esdeveniment al Sagarra, el festival de dansa portarà els seus espectacles al carrer durant els dies 18 de març a la Plaça de la Vila i l’endemà dia 19 al Molí d’en Ribé.