Skip to main content

Cultura

Exposició sobre la salut mental i les emocions a la Ciba

  • Marina Tovar

Els usuaris de l'Hospital de dia d'adolescents de Santa Coloma han creat, mitjançant treballs artístics propis, un espai de reflexió i expressió sobre les emocions al llarg del temps: passat, present i futur. L'exposició, anomenada "S.O.S. Caminant amb les nostres emocions", estarà disponible fins al 7 de gener i presenta diferents projectes de diferents disciplines, com fotografia, il·lustració o escrits. 

Els creadors de les peces pretenen que el públic pugui "observar el camí que comença amb la nostra Solitud i on l'hospital pretén donar-nos una Oportunitat per poder continuar el camí fins a la Serenitat. L'exposició es va inaugurar el 14 de desembre per a les famílies i amics dels usuaris, van acabar cantant tots plegats la cançó de Pau Donés Eso que tu me das

En l'exposició es podran veure les diferents peces creades pels adolescents de l'Hospital de dia, que ajuden a entendre les emocions, les inquietuds i els pensaments que ens envolten. 

L'Hospital de dia de Santa Coloma

La institució, que forma part de la Fundació Vidal i Barraquer, atén a adolescents entre 12 i 18 anys amb diferents problemes de salut mental. Ofereix un servei sanitari, social i terapèutic diürn per aquests menors a través d'un acompanyament multidisciplinari per a ells i les seves famílies.