Skip to main content

Cultura

Arriba demà la festa multicultural del Ravaleando 2023

  • Xavier López

El barri del Raval es prepara per a rebre una jornada única amb l'arribada del Ravaleando 2023. Aquest esdeveniment, ja convertit en una tradició anual, va néixer amb la vocació de destacar la diversitat cultural i humana que defineix al barri del Raval de Santa Coloma.

La iniciativa comunitària, que es desplegarà demà 2 de desembre en el Parc dels Pins, té com a objectiu oferir als veïns i veïnes una oportunitat única per a conèixer de prop les variades activitats i serveis.

La fira d'entitats, en la qual participen més de 50 organismes, serà un dels punts destacats, on els assistents podran no sols familiaritzar-se amb les activitats dutes a terme durant l'any, sinó també participar en una sèrie d'activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. La culminació de l'esdeveniment serà una paella popular, organitzada amb entusiasme per l'Associació de Veïns del Raval.

A més, per la celebració del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, la festa reafirma el compromís de la comunitat amb els valors fonamentals de la dignitat humana i la solidaritat.