Skip to main content

Cultura

Cocotevá interpretarà ‘Cómeme el Coco’ per darrer cop al Sagarra

  • Marina Tovar

El proper 17 de desembre, la companyia Cocotevá pujarà per dotzè i darrer cop a l’escenari del Teatre Sagarra per representar la seva funció Cómeme el Coco. Una divertida i festiva obra de teatre que ja han vist més de 7.000 persones. “La funció serà  apoteòsica” ha afirmat Kiko Hita, membre de la companyia Cocotevá. “Després del reconeixement del públic que hem tingut tots aquests anys, intentarem que tothom gaudeixi  i s’ho passi molt bé.

Com marcant l’inici de Nadal, cada desembre la companyia ha representat aquesta comèdia de la Cubana, destinant tota la recaptació a la Marató de TV3.  Enguany, amb un preu per entrada de 5 euros, els beneficis tornaran a aquest programa solidari que, enguany, es centrarà en la salut sexual i reproductiva.

Després de dotze anys, Cocotevá deixarà de representar Cómeme el Coco, ja que no s’ha pogut renovar la llicència de la Cubana per representar la funció. Segons la companyia, s’ha de fer algunes renovacions a l’obra.

Kiko Hita només té paraules d’agraïment per tot el recolzament i cooperació d’artistes i persones tant de la ciutat com de Barcelona. “Gràcies a Víctor Guerrero, a Airiños de nosa Galicia, als Capgrossos, las Konkordia, els Gegants, les Bruixes, els Diables, la crepa, la Colmena, Antonio Molina, Toni Arrollo, Juan Marin, Joé Luis Lozano, Adrián Amaya, Brigitte de TV3 i molts més”

Cocotevá, una companyia sense ànims de lucre, continua les seves activitats. El pròxim febrer estrenaran la comèdia He matado a Paco al Teatre Colmena, i posteriorment a la sala Miquelet del Teatre Sagarra. Pel maig estrenaran una segona obra i en el desembre de 2024 tornaran a fer una representació solidària per la Marató de TV3, tot i que haurem d’esperar per saber de quina es tracta.