Skip to main content

Cultura

El Festival Pedro Cano, avui a les 11 al Mas Fonollar

  • Toni Salvador

 

L'Associació Amics de Pedro Cano i l'Ajuntament organitza aquest dissabte un festival cultural multidisciplinari en homenatge a Pedro Luis Cano Moreno. L'esdeveniment es durà a terme a les 11:00 h al Mas Fonollar. Cano va ser productor, músic, poeta i també regidor independent a l'Ajuntament de Santa Coloma. Va ser un home implicat i compromès amb la ciutat.

El festival organitzat a la seva memòria ret homenatge tant a la seva faceta artística com a la pública i social. Servirà també com a reivindicació del seu llegat, després d'una trajectòria vital que el va portar a diverses disciplines com la musical, la literària, l'artística, la política i la social.

L'esdeveniment, que estarà obert a tota la ciutadania, arrencarà a les 11:00 h i s'estendrà al llarg de tota una jornada. La recent creada Santako Music serà l'encarregada de gestionar tota la presència musical del festival. Un festival on el públic assistent podrà gaudir de recitals de poesia, set hores de concerts, gastronomia, grafits, teatre, una exposició, projecció d'audiovisuals i una mostra solidària.