Skip to main content

Cultura

Cap de setmana musical: Santako Blues i Banda de Música

  • Toni Salvador

Santa Coloma viurà aquest cap de setmana dos dies música en directe. El Festival de Blues i la Banda de Música de Santa Coloma seran els encarregats de posar-hi fil musical amb dues jornades, dissabte i diumenge, pel record.

En primer lloc, el blues viurà el seu gran dia. Pel matí, la plaça de la Vila acollirà la 5a edició del Firadisc, la fira de col·leccionisme de vinils de segona mà. Seguidament, de 12:00h a 14:00h, el Sansalas Quartet dirigirà el ball Swing organitzat pel Santako Blues & Swing i, finalment, es conclourà el dia amb els dos concerts del Teatre Sagarra: Edgar Blues Trio a les 19:00h i l’internacional Tyrione Vaughan a les 21:30.

Diumenge es tancarà el festival amb un concert a Ca la Sisqueta per part dels The Blues Prisoners a les 12:00h i, a les 20:00h, el concert d’El Tolo, membre de l’afamada banda espanyola A Contra Blues, a les 20:00h a l’Isalba Cafè.

En segon lloc, el diumenge a les 12:00h la Banda de Música de Santa Coloma oferirà el programa “Pop-disco and rock music concert” al Molí d’en Ribé. El concert, on podran escoltar-se obres de Queen, ABBA i The Beatles, entre d’altres, serà totalment gratuït.

Fotografies: Concert de Jonathan Herrerp, Sergio Más Navarro (portada); Santako Swing a la plaça de la Vila (capçalera).