Skip to main content

Actualitat

L'AMB llença una campanya nadalenca de reciclatge

  • Marina Tovar

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, coincidint amb l'inici de la temporada de Nadal, ha posat en marxa una nova campanya per promoure el reciclatge i la separació de residus. Seguint l'èxit de campanyes com "Envàs on vas", la campanya utilitza la música per llençar el seu missatge. Passant per tots els municipis de l'AMB, la campanya portarà versions adaptades i coreografiades de les nadales tradicionals.

"Aquesta campanya és una manera diferent i alegre d'abordar una qüestió seriosa com és la gestió de residus", afirma el conseller de l'AMB, Guille López. "Junts podem convertir aquesta temporada de festes en una oportunitat per millorar la recollida selectiva a la metròpolis", afegeix.

Les modernes adaptacions de 25 de desembre, no volem fum, els peixos beuen, i reciclen! i El rabadà, a reciclar, visitaran els llocs més afluents de Santa Coloma en aquestes festes. El 21, 22 i 29 de desembre, la campanya de l'AMB visitarà la Fira de Nadal. El 28 de desembre i el 4 de gener, a la Rambla Sant Sebastià.