Skip to main content

Actualitat

Tall de la circulació del pont de Can Peixauet i la Ronda Litoral

  • Marina Tovar

 

Entre les 3:30h i les 13:30h del diumenge 17 de juliol, hi haurà un tall total dels dos sentits de circulació en el Pont de Can Peixauet. També quedarà tallada la sortida número 30, Bon Pastor, de la ronda del Litoral, en sentit Trinitat.

Els desviaments planejats són a la sortida número 19 de la B-20 en sentit Montgat, des de la ronda Litoral i des de Barcelona en direcció a Santa Coloma de Gramenet i a través del passeig Salzareda fins al pont de Santa Coloma de Gramenet.

La nit del dissabte 16, des de les 23h a les 10 de l’endemà, es tallaran dos de tres carrils de circulació en la ronda Litoral en sentit Llobregat, a l’altura de Sant Adrià. La incorporació 27 des de Sant Adrià sentit Llobregat romandrà tancada i la incorporació de la C-31 a la B-10 passarà a ser d’un sol carril de circulació.

Els talls són deguts a tasques de pavimentació de la ronda Litoral i al pont de Can Peixauet de l’AMB. Les rondes de Barcelona són les vies d’alta capacitat amb la intensitat mitjana diària més alta de Catalunya. S’ha aprofitat l’estiu per fer les tasques de pavimentació periòdiques i la conservació de 52 km de carretera, 23 túnels i el pont de Can Peixauet.