Skip to main content

Esports

La Grama jugarà a Tercera la propera temporada

• Josep M. Roca

La FE Grama ha aconseguit, amb el punt sumat a Terrassa front el CP Sant Cristóbal, la permanència a la Tercera RFEF un any més. Els colomencs que van arribar a dominar per 0-2, amb exhibició de joc i control absolut del joc, van afluixar a la segona part per culpa de la lesió de Nil Pradas, que va provocar un canvi de posicions en la defensa que va permetre als locals entrar fàcilment per la seva banda esquerra i trobar les  dues oportunitats per fer els gols de l’empat.

La Grama va poder fer el tercer quasi al final en una galopada en solitari de Alliou que va treure el porter local, però els egarencs van seguir cercant l’àrea colomenca tot i que sense encert.

La Grama suma 41 punts i es a sis de la Pobla Mafumet, quart classificat per la cau i que marca el descens.  El fet que Cerdanyola i Manresa perdin la categoria a Segona RFEF fa que s’hagi de compensar un lloc: o bé pujant l’equip que guanyi els play off d’ascens en la eliminatòria final que es juga amb equips de tota Espanya; o be amb el descens del quart classificat per la cua.

La Pobla Mafumet només podria igualar amb la Grama; però l’average es a favor dels de Joan Esteva. Quedaria l’opció de que en aquesta posició hi hagués més equips, ja que San Cristóbal i Girona amb 40 punts podrien igualar sumant un empat en les dues jornades que queden. Fins i tot el Peralada, que té 41 punts, podria veure’s implicat. Però en tots els casos de dobles, triples, quàdruples i quíntuple empat, la Grama surt airosa. La Pobla Mafumet, que òbviament és en tots ells sempre seria l’equip que perdria la categoria.

Atractiu derbi comarcal al Municipal, a les 12:30

La FE Grama rep diumenge, a les 12:30 hores al Nou Municipal, horari unificat per ser la penúltima jornada, un CF Badalona que ja està virtualment classificat per jugar els play off i que voldrà mantenir la quarta plaça que ara ocupa.

Amb els colomencs salvats i els badalonins amb els play off a la butxaca, el duel no tindrà l’angoixa de la necessitat de punts, però si serà un derbi en què els dos equips –i llurs respectives aficions, voldran la victòria.