Skip to main content

Jornada d'esport i inclusió en el Torneig Solidari de Sant Jordi

  • Xavi López

El passat 23 d'abril, els aficionats al futbol i la inclusió es van reunir al Municipal de la Grama per participar en el Torneig de Sant Jordi de Futbol Inclusiu. Després de diverses hores de competició intensa, els equips van donar el millor de sí mateixos en el camp, demostrant que el futbol és un esport que uneix i inclou a tothom, independentment de les seves capacitats.

Un cop van sonar els xiulets finals, es va passar a l'esperada cerimònia d'entrega de premis. Antonio Morales, president de la Fundació Esportiva Grama, va presidir l'acte, acompanyat per distingits representants de l'Ajuntament, com la Tinenta d'Alcaldessa Blanca Padrós i el regidor d'Esports Dani Salgado. També van assistir-hi figures clau en el món de la rehabilitació psicosocial, com el director del Centre Dr. Emili Mira, Victor Frías, i Joan Ramon Fortuny, director del procés de rehabilitació psicosocial de l'Institut de Salut Mental de l'Hospital del Mar, juntament amb Sergio Guzmán, referent de continguts dels programes de rehabilitació psicosocial del centre assistencial Emili Mira.

L'esperit de solidaritat i inclusió va ser el gran guanyador del dia, amb tots els equips rebent el mateix trofeu, sense distincions basades en els resultats esportius. L'objectiu principal del torneig era fomentar la pràctica esportiva i passar un matí ple de diversió i companyonia.