Skip to main content

Actualitat

Inaugurat l'habitatge públic a l'antiga escola Miguel Hernández

  • Sara Simonet

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va lliurar el 30 de juny, els clauers dels 48 habitatges públics dotacionals per a persones majors de seixanta-cinc anys, en règim de lloguer, de l’edifici situat a la confluència dels carrers Almogàvers i Laredo, a l’antiga escola Miguel Hernández.

Les persones adjudicatàries dels pisos, després del sorteig públic del passat 27 de febrer, finalitzaran així el procés que els ha permès accedir a un habitatge de lloguer protegit a la seva ciutat, dissenyat per a persones grans, sense barreres arquitectòniques, i adaptat a les seves necessitats. La placa situada a la façana de l’edifici fa esment a l’entitat SOS Gent Gran.

Es tracta de la primera promoció d'habitatge públic per a gent gran a la ciutat –amb espais i serveis compartits- impulsada per l’Ajuntament i realitzada per l'empresa municipal Gramepark, amb la col·laboració de la plataforma ciutadana SOS Gent Gran i inclosa en el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019-23, en l’àmbit de l'adaptació de recursos municipals a les noves necessitats de la gent gran i de les persones amb dependència.