Skip to main content

Actualitat

Engegades les beques per a les activitats d'estiu 2022

  • Xavier López

L’Ajuntament inicia novament el programa d’ajuts per a la realització d’activitats d’estiu, per tal de poder atendre les necessitats d’aquells infants i adolescents- d’1 a 17 anys- que per la seva situació familiar no tenen les mateixes oportunitats que la resta d’infants per accedir a les activitats que s’ofereixen durant el període d’estiu. Aquest any els ajuts compten amb un pressupost superior al de l’any passat: s’ha augmentat de 115.000 a 200.000 euros.

Com a novetat, s’ha establert dues formes de presentar la sol·licitud. Si es fa via telemàtica, la data d’inici de presentació és del 13 al 22  de juny. En canvi, si es vol fer de manera presencial, ja es pot de demanar cita al telèfon 93 462 40 90 i passar per les oficines a l’avinguda Francesc Macià, 41 amb tota la documentació. Al web municipal hi ha tota la informació sobre els requisits.

Sol·licitud abreujada

Per primer cop s’ha establert una sol·licitud abreujada, obertes per a les persones que la van sol·licitar el 2021 i que es troben en la mateixa situació socioeconòmica. En aquest cas, les famílies reben una notificació de l’Ajuntament i només hauran de confirmar que aquest any també volen presentar la sol·licitud ordinària a les famílies que tenen una situació diferent de la de l’any passat o per les famílies que volen demanar l’ajut per primera vegada.