Notícies

12-11-2018-tapiat.jpg

La Policia de Santa Coloma ha detingut 15 joves d'origen magrebí per agredir sexualment a una noia a l'estació de la Línia 9 a la parada de Can Peixauet, i posteriorment apunyalar al seu acompanyant quan aquest va intentar defensar-la. Tres dels quinze detinguts ja han quedat en llibertat. 

Continuar llegint

16-10-18-passatge-insolit.jpg

Presentació del festival Passatge Insòlit

  • Xavi Chica

El Museu Torre Balldovina ha estat la seu de la presentació de la pròxima edició del festival Passatge Insòlit que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre. Aquesta presentació ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, la Tinent d'Alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez, i el codirector del festival, Andreu Banús.

Continuar llegint

10-10-2018-basura.jpg

Més de 16 milions en neteja a Santa Coloma

  • Xavi Chica

Més de 15 milions d’euros costarà la neteja ciutadana, en tots els àmbits, segons les dades previstes del pressupost per al 2019 de l’Ajuntament de Santa Coloma. Aquesta quantitat es veurà augmentada de manera important respecte la d’enguany degut a l’actualització bianual dels preus pactada en els diferents contractes i a l’augment d’equips i maquinària en alguns dels serveis, com la recollida de mobles.

Continuar llegint

25-07-2018-Oriol-Roca.jpg

El tennista colomenc Oriol Roca va guanyar aquest 24 d’agost el seu primer partit ATP al torneig de Gstaad (Suïssa) davant l’italià Paolo Lorenzi per 6-3, 6-7 i 6-3. L’esportista de Santa Coloma disputarà ara els vuitens de final davant Feliciano López, número 66 del món.

8-11-18-Can-Franquesa.jpg

Els colomencs del barri de Can Franquesa porten diverses setmanes mobilitzant-se amb l'objectiu que s'hi instal·lin escales mecàniques en aquesta zona de la ciutat. Per això, s'està duent a terme una campanya de recollida d'empreses a la qual, segons Teresa Jiménez, presidenta de l'associació de veïns, ja s'han sumat més de 1.000 persones. "Volem presentar una instància per reunir-nos amb l'Ajuntament i estudiar com resoldre els problemes de mobilitat que hi ha a la nostra zona", explica Jiménez.

Continuar llegint

15-10-18-besos.jpg

Espectacular crescuda del riu Besòs

  • Xavi Chica

Els efectes de la borrasca produïda per l’huracà Leslie s’han fet notar a la nostra ciutat després d’una nit i matinada d’intensa pluja.Les precipitacions que han caigut per tot el territori català han permès veure el riu Besòs baixant amb una intensitat que feia molt temps que no es veia.

Continuar llegint

05-09-18-millenials.jpg

L’Ajuntament vol aprovar aquest setembre les bases regulatòries dels ajuts per facilitar i promoure l’accés a habitatges de lloguer a menors de 38 anys, l’anomenada generació millenial. Els ajuts seran com a màxim de 200 euros mensuals, 2.400 euros a l’any, per accedir a pisos que es lloguin a Santa Coloma. A més de les ajudes directes per sufragar el lloguer, el programa també preveu que l’Ajuntament es faci càrrec de les despeses de gestoria i les mensualitats de fiança que s’avancen per formalitzar els contractes de lloguer, i que suposen una inversió inicial important. El màxim en aquest cas serà de 1.300 euros.

Continuar llegint

03-07-2018-Bartomeu.jpg

L'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz ha estat condemnat a 5 anys i 9 mesos i a pagar una multa de 3,4 milions d'euros en el marc de la operació Pretoria, que investigava diversos moviments urbanístics entre els anys 2002 i 2009. El nostre proper número de El Mirall.net dedicarà un ampli espai a analitzar la sentència, que conté 1.370 pàgines. 

Continuar llegint

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.