Santa Coloma
 

Millán i Corbacho obren la programació teatral de 2019

  • Xavi Chica

Ja es coneixen pràcticament tots els detalls de la programació estable del Teatre Sagarra per al primer semestre de 2019. L’any vinent s’obrirà el teló amb la parella humorística formada per Jose Corbacho i Santi Millán, amb el seu espectacle Comedy Zoo Tour, que es podrà veure el proper 26 de gener. Aquesta funció s’inclou dins el cicle d’humor Sagarra Comedy, que tindrà dues cites més: el 15 de març torna a Santa Coloma El Sevilla, cantant dels Mojinos Escozíos, mentre que el youtuber Juan Amodeo actuarà el 31 de maig.

Una de les novetats de la nova programació serà la inclusió de dues obres al voltant del llegat teatral de William Shakespeare. El 12 d’abril s’interpretarà Othello i el 14 de juny una adaptació lliure del Rey Lear amb el títol El Bufón del Rey Lear.
El Teatre Sagarra acollirà la sisena edició del Festival de Blues de Santa Coloma, del qual informarem amb molt més detall en el nostre proper número. Per anar obrint boca els avançarem que Travelling Brothers i el mític Tail Dragger actuaran a Santa Coloma el 8 i el 9 de febrer respectivament.

Les obres de temàtica social i relacionades amb la memòria històrica també tindran el seu lloc a la programació. Destaquem per exemple les funcions Mundo Obrero, que es podrà veure el 23 de febrer, i La Maternitat d’Elna, el 4 de maig.

A l’equipament escènic de Santa Coloma també tindran oportunitat d’actuar els alumnes de les escoles i instituts colomencs, amb obres familiars com Monstre de colors, El llibre de la selva, La Sirenita, Mirall trencat o Un milió de likes, que també es representaran durant el primer semestre de l’any vinent. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.