Jose Antonio Juárez, orgullós guanyador del Cançó de Ciutat

  • Carlos Jiménez

El passat divendres 1 de març, el Sagarra va acollir la primera edició de la gala Cançó de Ciutat. Més de 550 persones van omplir el teatre municipal per gaudir d’un festival on es triava la millor obra musical relacionada amb Santa Coloma. “Va ser una jornada emocionant, on hi va haver molta germanor i on el públic va poder gaudir del talent dels 11 participants”, explica Jose Antonio Juárez, vencedor final i resident a la ciutat des de 1986.

Juárez va presentar dos de les 14 cançons finalistes: A la plaça de la Vila i Així és Santa Coloma. Aquesta darrera composició va ser la més votada pels espectadors. Segons l’artista, “Tracta sobre el dia a dia a la ciutat, sobre els seus indrets més emblemàtics i sobre els límits geogràfics de Santa Coloma”.

El músic, de 56 anys, destaca el caràcter integrador de la lletra de Així és Santa Coloma: “Penso que va guanyar perquè és un himne i, a més, té una tornada fàcil de memoritzar i de cantar quan l’has sentit un parell de cops”. El guanyador de la primera edició del Cançó de Ciutat destaca, però, el bon nivell de la resta de participants: “Les propostes de Martín Bit i de Laura i Javi Jareño també em van agradar molt”.

Fotografia: Andreu Fernández

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.