La pluja escampa i Santa Coloma surt al carrer per Sant Jordi

  • Xavi Chica

La pluja matinal que ha caigut a Santa Coloma sembla que ha escampat i la Diada de Sant Jordi ja es viu amb molta intensitat a la ciutat, especialment a la Plaça de la Vila, on s'han instal·lat una cinquantena d’estands de diverses entitats i de llibreters (Abacus Cooperativa, Llibreria Carrer Major i Comic Box) que mostraran durant tot el dia les novetats literàries de l'any.  

Els autors i autores de Santa Coloma que signaran llibres a la Plaça de la Vila durant el dia d'avui seran, entre d'altres, Joan Guerrero, Alexandra Osbourne, Carlos Ladera, Mari Creu Royo, Núria Valls, Pedro Hidalgo, Carlos Azagra, José Antonio Suárez, Víctor Jové, Lorena Doncel, Míriam Giménez, Loli González, Maite Martí, Paco Najarro, Franc Murcia, Rosa Gómez Vico, Alejandro Yuste, Anabel Vélez, Sónsoles Fuentes, Óscar Esteban i Vicenç Llorca. 

No només a la Plaça de la Vila hi haurà animació. A la biblioteca de Can Peixauet s’ha organitzat un taller perquè els infants elaborin el trencaclosques de Sant Jordi i també es faran moltes activitats a la Plaça del Rellotge, que  s’omplirà de roses, llibres, tallers i contacontes durant la diada. 

A l'edifici d'Aura Seguros, l'entitat gallega Airiños da Nosa Galicia impulsa la segona edició de la lectura de El Quijote en tres idiomes diferents, català, gallec i castellà, des de les 9h fins les 18h. 

D'altra banda, l'entitat feminista de Santa Coloma The Suffragettes també farà un acte per la Diada de Sant Jordi a partir de les 17:30 hores amb conta-contes infantil, tallers de xapes, una xocolatades i altres sorpreses al seu local del carrer Vistalegre número 5-7.

També cal recordar que el tradicional Concert de Sant Jordi tindrà lloc el dijous 25 d’abril a l’Auditori, a les 19 hores. L’Escola Can Roig i Torres lliurarà els Premis de Composició i, tot seguit, s’interpretaran els diversos temes guanyadors del certamen d’enguany.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.