Santa Coloma
 

Obert el termini d'inscripció per al Carnestoltes'19

  • Xavi Chica

El passat 28 de gener es va obrir el termini d’inscripció per a totes aquelles persones que vulguin participar de la rua de Carnestoltes pels carrers de la ciutat que tindrà lloc el dissabte 2 de març. Per participar de la rua, ja sigui de forma individual o com a comparsa, cal adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà (OIAC), i omplir la fitxa d’inscripció. El termini d’inscripció finalitza el dimarts 12 de febrer.

Un cop s’hagi acabat el plaç per inscriure’s, l’Ajuntament convocarà a tots els interessats a una reunió el dia 27 de febrer al Museu Torre Balldovina per explicar-lo l’organització del Carnestoltes i per assegurar-se que el dia 2 de març tot vagi com està previst i evitar qualsevol contratemps. A més a més, el dia després del Carnestoltes, el dia 3 de març, l’Ajuntament té previst organitzar diferents actes d’animació familiar.

L’entitat Santa Coloma Conviu, que treballa per la convivència de la ciutat, ha demanat a l’Ajuntament que les carrosses institucionals que desfilin durant la rua tinguin d’alguna manera un tarannà reivindicatiu en defensa dels Drets Humans. L’Ajuntament ho ha acceptat i juntament amb l’entitat treballa perquè aspectes com ara la tolerància o el respecte apareguin al llarg de la rua. 

Fotografia: Andreu Fernández. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.