L’associació de veïns de Can Calvet va omplir el Sagarra en un festival solidari

  • Xavi Chica

Preciós esdeveniment el que va impulsar l'Associació de Veïns de Can Calvet, que va omplir el Teatre Sagarra el passat divendres 4 de maig en un festival solidari a favor de la Fundació Theodora. L'objectiu d'aquesta fundació és humanitzar i alegrar l'estada dels nens hospitalitzats a través de les visites d'artistes i pallassos professionals com el Dr. Somriure Pasquale.

L'esdeveniment va servir per recaptar 950 euros per a la fundació entre entrades i donatius. A més, tots els assistents van poder gaudir d'una vetllada molt entretinguda i simpàtica. La presidenta de l'associació de veïns de Can Calvet, Pepi Zamora, va agrair al públic, als artistes ia l'Ajuntament de Santa Coloma, la seva col·laboració per alegrar l'estada hospitalària als més petits.

El festival va comptar amb diferents actuacions de ballet, ball en línia i de saló, Rafa Bé, Joaquín Terol, Daniel Blanco, Marc Moreno, Àtic 2a, el grup Sensacions i Salumba Kids, entre d'altres. La benvinguda al teatre la van fer els membres de la Casa d'Aragó i la seva tradicional tamborinada.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.