Calendari amb dones supercapacitades de Santa Coloma

  • Xavi Chica

Les protagonistes del calendari de 2019 de Santa Coloma, calendari que any rere any posa en relleu la tasca de diferents col·lectius de dones colomenques, són enguany supercapacitades. Aquest és el terme escollit per referir-se a les dones que fan front a un doble obstacle i a una doble discriminació: al de ser dona en una societat no igualitària i al de la discapacitat. Tan sols un exemple: segons l’últim informe de l’Observatori sobre discapacitat i mercat de treball, les dones amb discapacitat presenten un 32,3 per cent menys de taxa d’ocupació i un 7,6 per cent més d’atur que les dones sense discapacitat. També el salari anual de les dones amb discapacitat és un 15,5 per cent menor.

Patri Sánchez i Carmen Rufo (Fundació Tallers), Margarita Fernández, Marisol Benito, Mari Paz Samblás i Sara Sánchez (Aspanide), Carmen Arana (regidora), Juana María Martín, Rosi Flores, Sílvia Enríquez i Sara Ramos (Fundació Tallers), Roser Baliarda (artista), Esther Fuente (cantant), Raquel Quero (actriu Alquimistes), Begoña Curero (nedadora), Núria Prats, Virtudes Sánchez, Tere Amores, Dolores Cánovas, María Luisa Soles, Sílvia Espes i Ana Echevarria (Cemfis), Isabel Martínez, Leyla Ortega i Manoli Castillo (Temyque) i Carmen Ocaña (emprenedora) són les dones colomenques supercapacitades protagonistes d’un calendari que va ser presentat el 9 de gener a la biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín. Tots els assistents a l’acte van poder recollir el seu calendari, que es continuarà distribuint les properes setmanes i que fins i tot és sol·licitat per gent de fora de Santa Coloma.

El calendari ha estat dissenyat per l’equip de UoOh! Design i les fotografies que hi surten són de Mercedes Gómez Martín.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.