10 petits científics de Tau participen a la First Lego League

  • Xavi Chica

Un equip de 10 petits enginyers i científics de Tau Formar d’entre 10 i 12 anys va participar fa uns dies al campionat estatal de la First Lego League, celebrat al Cosmocaixa de Barcelona, en el desafiament científic Into Orbit. És la primera vegada que l’escola d’informàtica, robòtica i idiomes Tau participa en aquest programa.

La First Lego League ensenya a descobrir, de forma divertida i didàctica, la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les matemàtiques i les seves aplicacions en programació, robòtica o impressió 3D. Tot això a partir de l’aplicació pràctica del sistema educatiu STEM.

En l’esdeveniment a Cosmocaixa l’equip de Tau va viatjar a l’espai fent un projecte científic per resoldre un problema real: la falta progressiva d’oxigen fora del planeta Terra. Els petits científics van explorar i innovar amb un esperit competitiu i a més van construir i programar un robot autònom utilitzant la tecnologia de Lego Mindstorms per resoldre les missions del Joc del Robot.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.