Santa Coloma
 

L’Institut Puig Castellar ja té l'olivera del cinquantenari

  • Josep M. Roca

Un dels alumnes més joves, en Roderic, va ajudar l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, va descobrir la placa de l’olivera que presideix el patí de l’Institut Puig Castellar. L’exemplar, que té una edat similar al centre, està acompanyada d’una escultura de l’ex alumne Miquel Àngel Para, escultor de la ciutat.

Alumnes del centre i alguns antics professors i alumnes van assistir a aquesta cerimònia en que també es va aprofitar per col·locar plaques identificatives de totes les espècies d’arbres que hi ha al recinte educatiu. L’aportació municipal ha estat important, ja que s’ha fet càrrec de les despeses de les plaques i l’olivera.

L’institut colomenc té previstos diferents actes i exposicions fins a final de curs e que es tancaran les activitats en un acte solemne, l’1 de juliol, a la sala d’actes del centre i la presentació d'un llibre commemoratiu. Consulteu aquí el calendari.

 Fotografia: Andreu Fernández

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.