Santa Coloma
 

Premi de creativitat per a l'institut Torrent de les Bruixes

  • Xavi Chica

Bones notícies per a l’institut Torrent de les Bruixes de Santa Coloma. Un equip que representava al centre educatiu format pels alumnes Natàlia i Marina (primer d’ESO), Carla, Mateo i Maria (segon d’ESO) i Lucía, Ruth, Miquel i Max (tercer d’ESO) va guanyar el passat 9 de febrer el premi Global Innovation Award en la cerimònia que va tenir lloc a l’Escola d’Enginyeria de Barcelona-UPC. L’objectiu d’aquest campionat és ajudar joves de secundària a profunditzar en el desenvolupament dels seus projectes científics, ideats per solucionar problemes reals al món.

El projecte que va presentar l’equip de l’institut colomenc es diu Dark Force i presenta una solució als problemes que pot tenir un ésser humà en un futur viatge al planeta Mart, i com aquest pot tenir impacte en la vida quotidiana de les persones a la Terra.

Aquest premi els dóna opció a representar l’institut en la First Lego League Spain que tindrà lloc el mes de juny en una ciutat europea. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.