Santa Coloma
 

Un autocar acompanyarà Industries a Peníscola

  • Josep M. Roca

Penúltima jornada de competició per a Indústries Garcia que tancarà la competició per aquesta temporada la propera setmana a l’Olímpic contra el Jaén Paraíso Interior. Però, aquest dissabte disputarà el darrer partit com a visitant a Peñíscola que encara té opcions d’entrar al play off i jugarà molt motivat per aquesta circumstància,.

A l’equip de Juanlu Alonso només li val guanyar. Els colomencs en canvi arriben a la cita sense pressió el que pot ser una arma de doble tall. Un autocar de seguidors , com és habitual sempre que es juga en aquesta localitat csstellonenca,  es desplaçarà per donar el seu suport als colomencs.

La convocatòria d’Óscar Redondo està formada per:

 Feixas i Borja (porters), Mario, Ximbinha, Maico, Pol, Albert Cardona, David, Cors, Verdejo, Uri Santos i Thalles. És una llista de convocats en la qual tornen a faltar Pablo (convalescent) i Cristian (lesionat) com en les últimes jornades.

 

 L’internacional argentí Sebas Corso diu que aquests dos partits que queden  arriben en “ un moment lleig de la temporada perquè estem en terra de ningú i no ens juguem res. No obstant això hem de trobar la motivació necessària per afrontar aquests dos últims compromisos. El fet de vestir aquesta samarreta i de defensar aquest escut en la millor Lliga del món ens obliga a jugar de manera professional i responsable per tractar de treure un bon resultat”.

CORSO RENOVAT

Corso ha jugat aquesta setmana dos amistosos a Itàlia amb la seva selecció, ja ha renovat i després del seu segon any a la LNFS Cors només té paraules d’agraïment cap a Industries Santa Coloma “em sento molt identificat amb el club, és una alegria quedar-me. En l’aspecte personal sempre es pot fer molt millor i després de l’adaptació de la primera temporada, considero que puc continuar creixent per seguir aportant coses a aquest equip”.

 

Segueixi AQUI tota la jornada en la web de la LNFS.

Foto: Sebas Corso ha renovat per Indústries. (LNFS)

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.