Indústries se salva matemàticament per un error infantil

  • Josep M. Roca

Ximbinya, 21 gols ja aquesta temporada, va fer callar un pavelló Perico Delgado que s’havia omplert gràcies a entrades gratuïtes a escolars i altres promocions com el Día de la Provincia, patrocinat per la Diputación de Segovia. El brasiler va recollir la pilota que havia perdut Chus quan el seu equip intentava guanyar el partit jugant amb cinc atacants.

Ximba va enfilar cap a la porteria rival davant la desesperació de tothom. L’equip castellà no cobra, diuen els diaris, hi ha mala maror i quan semblava que Naturpellet tenia opcions de guanyar i estar més a prop de salvar-se arriba la venjança colomenca: la cruel revenja de la Lliga perduda l’any 1999.

Indústries, diuen les cròniques dels diaris locals, no va estar bé; però és un equip sense problemes que té dos atacants que fan por (Ximbinha i Pacheco). El brasiler va estar encertat i va tenir sort. Ell va convertir en una victòria, intranscendent, però que estadísticament val, un partit que s’acabava sense poder amb un equip en zona de descens. La història de tota la temporada.

L’equip colomenc ha patit molt amb els equips de la part baixa i ningú s’explica per què, tant be com competeixen amb els de la part alta. Això sí, els tres punts confirmaven que l’equip jugarà l’any vinent, una temporada més, a la Primera divisió del futbol sala espanyol, de la LNFS, de la que es soci fundador, com l’Inter i el Segovia.

Aquests darrers en perill de descens. Indústries salvat i l’Inter a veure com li va en els play off per maquillar una temporada que pot fer impressionant si aconsegueix, contra pronòstic hores d’ara, la Copa d’Europa i la Lliga

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.